« מייקל ג’קסון 1958-2009 משפחה בהפרעה »
ראף קאט
לפני כחודשיים פתחתי מדור חדש בבלוג בשם “עבודה בתהליך” שיציג פרוייקטים דוקומנטריים שנמצאים בשלבי העבודה השונים, החל משלב הרעיון, הצילומים או העריכה. היום התבשרתי במייל כי הקרן החדשה לקולנוע וטלוויזיה הכריזה על הקמת “מועדון ראפ קאט” באוזן השלישית בתל אביב. במסגרת זו יוקרנו סרטים בשלבי עריכה ראשונים ויתקיים רב שיח בהשתתפות יוצר הסרט והצופים. ההקרנה תאפשר ליוצר הסרט לקבל משוב תוך כדי תהליך העבודה ולצופים הזדמנות לקחת חלק בתהליך העשייה, להעיר הערות, להשפיע וללמוד.
המועדון יפתח ביולי עם סרטו של ירון בן נון: "נופל וקם".
הסרט מביא את סיפורה של להקת שבק ס' , הלהקה הראשונה שהביאה את הראפ למוסיקה הישראלית. במאי הסרט מלווה עם מצלמתו את הלהקה לאורכו של סיבוב ההופעות "כנען 2000" שבמהלכו התפרקה הלהקה וחוזר לבחון מה קרה לחבריה לאחר הפירוק ואיחודה מחדש.
באוגוסט יוקרן הסרט "אסמר" בימוי: איריס רובין, הפקה: סילבן ביגלאייזן
הסרט "אסמר"( שחרחר בערבית), מספר את סיפורם של הורי הבמאית, מימי עליתם ארצה מעיראק ופרס ועד היום. במרכז הסרט עומדת דמותו של אבי המשפחה "ערבי-יהודי", קבלן בניין כושל, הבונה בתים למתעשרים החדשים של באר שבע אך הוא עצמו ממשיך לגור בשיכון ישן עלוב ומחניק. הסרט מציג את מערכת היחסים שלו עם אמה של הבימאית, מהרגע שהכירו בשנות השישים ועד היום. דרך יחסיהם, מנסה הבימאית לפצח את דמותו של אביה.
בספטמבר יוקרן הסרט "היעלמותם של דברים" בימוי:דניאל מירן, הפקה:דני מוג'ה
דניאל מצלם כבר 12 שנה. הגיע הזמן לעשות מזה סרט.על ציפור כלואה, על אבא כריזמטי ושתלטן, על מדינה שהולכת ומשתגעת. יומן של אסוציאציות, יצירה פיוטית על היעלמותם של הדברים.
תגובות »
עדיין אין תגובות.